„Gyakornok foglalkoztatása az ABLAKCENTER Kft.-nél”
(9700 Szombathely, Légszeszgyár utca 1.)


című

GINOP -5.2.4-19-2020-00175 jelű pályázat

a Támogató döntése alapján,

2.843.008,- Ft

összegű támogatást nyert el!


A támogatás intenzitása: 100 %

Az Európai Szociális Alap az Ablakcenter Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 2.843.008 Ft.

A projekt leírása:

A vállalkozást több mint 24 éve, 1996. április 1. alapítottuk. Fő profilunk a nyílászárók és árnyékolástechnikai eszközök, rendszerek értékesítése. A folyamatos termékfejlesztések, megrendelések növekedése révén új, fiatal munkavállalót kerestünk, ezért került sor 1 fő gyakornok felvételére.

A pályázat keretében az 1 fő gyakornok foglalkoztatása általános irodai adminisztrátor munkakörben valósult meg. A gyakornok által végzett főbb feladatok: adminisztráció, számlázás, határidők nyomonkövetése és betartása, kapcsolattartási feladatok a beszállítókkal, iratok és egyéb dokumentumok szakszerű kezelése, tárolása, ügyfélmegkeresések továbbítása, írásbeli dokumentumok, iratok, levelek előállítása, szerkesztése, sokszorosítása, továbbítása.

Az 1 fő gyakornok munkavégzéséhez beszereztük a munkájához szükséges eszközöket, melyek elengedhetetlenek voltak a munkába álláshoz: irodai szék, irodai asztal, iratrendező szekrény, mobiltelefon, laptop, Visual WindowSaleEdition szoftver.

A projekt révén a gyakornok jelentős szakmai tapasztalatot szerez, valamint komplex szakmai tapasztalatra, tudásra tud szert tenni. A szakmai tapasztalat és a megszerzett ismeretek jelentős mértékben hozzájárulnak a gyakornok munkaerő-piaci kilátásainak és jövőbeli foglalkoztatási lehetőségeinek.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2020. november 20.

http://www.szechenyi2020.hu/